Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaksipäiväiseksi venyneet ysäribileet jysähtävät viikonloppuna Rauhalahteen – Iltojen kruunuina Aikakone ja Waldo's People

Kaksipäiväiseksi venyneen tapahtuman illat kruunaavat Aikakone ja Waldo's People.

Tulevana viikonloppuna Rauhalahdessa bailataan jälleen ysärimusiikin tahdissa, kun Super-Ysärit tekee paluun parin vuoden koronatauon jälkeen.

– Tänä vuonna tapahtuma on ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen. Aiemmin perjantaisin on ollut rokki-ilta ja lauantaina ysäriä, mutta koska ysärin suosio vain jatkuu niin päätimme kokeilla kahta päivää, tapahtumaa järjestävä Timo Pelkonen kertoo.

Perjantaina 27. ja lauantaina 28. tammikuuta järjestettävässä tapahtumassa esiintyvät Cover boyz & girlz, Aikakone, Eini, Basic Element ja Waldo's People. Ovien auettua ja yhtyeiden välissä levylautasia pyörittää DJ Pertsa.

– Tulossa on kaksi päivää pelkkää ysäriä alusta loppuun. Suomen suurimpien ysärinimien lisäksi DJ Pertsa on erikoistunut sen ajan musiikkiin, Pelkonen tuumaa.

Ysärin suosio perustuu Pelkosen arvion mukaan sen menevyyteen.

– Olisiko niin, että se on helppoa musaa bailata, hän pohtii.

Hän uskoo, että talo tulee täyteen – ainakin jos aiempiin vuosiin on uskominen.

– Ysärifanit ovat sellaisia, että kiertävät ympäri Suomea. Tänne ei tule pelkästään Kuopion keskustan ravintolaporukkaa.