Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

K-50 Retro-Discon ovella tarkastetaan paperit – ”Tänne voi tulla bilettämään omanikäisessä seurassa”

Kylpylähotelli Rauhalahden Club R täyttyy perjantaina 3. helmikuuta 70–90-lukujen musiikista, kun Retro-Disco K-50 järjestetään ensimmäisen kerran.

Nimensä mukaisesti disco on suunnattu jo hieman pidempään joranneelle bilekansalle. Tapahtuma on saanut innoituksensa asiakastoiveiden pohjalta.

– Helsingissä järjestetään myös K-50-discoa. Ei ole yksi tai kaksi kertaa kun asiakkaat ovat kertoneet siitä ja toivoneet Kuopioon samanlaista, tapahtumaa järjestävä ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen kertoo.

Discossa kuullaan aikakauden musiikkia DJ Ismon soittamana. Tirkkonen uskoo, että juuri noiden vuosikymmenten musiikille on nyt kysyntää.

Disco järjestetään helmikuun lisäksi myös perjantaina 17. maaliskuuta. Jos kiinnostus riittää, tarkoitus olisikin tehdä discosta säännöllinen, noin kerran kuussa järjestettävä tapahtuma.

– Discoon voi tulla bilettämään oman ikäisessä seurassa. Viihtymisen lisäksi haemme tällä myös yhteisöllisyyttä, tälle on varmasti myös omanlaisensa sosiaalinen tarve.