Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Naistanssiryhmä Lamourettes tuo perjantaiyöhön showtanssia, sambaa ja twerkkausta

Tanssiryhmä Lamourettes esiintyy perjantaina 3. maaliskuuta bar Nousussa. Puolilta öin alkava parituntinen ohjelma pitää sisällään niin showtanssia, sambaa, twerkkausta kuin leikkimielistä kisailuakin, mallitoimisto Model Acen ohjelmavastaava Marjo Niittyviita kertoo. Lamourettes toimii mallitoimiston alaisuudessa.

– Kuopiossa vedetään illan aikana kaksi viidentoista minuutin showtanssisettiä. Koreografiat vaihtelevat vauhdikkaista tykittelyistä hempeämpään menoon.

Toinen Kuopiossa esiintyvistä tanssijoista on Niittyviidan mukaan ammattisambaaja, jonka muassa lähdetään illan aikana myös sambahuumaan showtanssinumeroiden ulkopuolella.

– Toinen taas on ammattimainen twerk-tanssija – hän vetää Kuopion-show’n aikana twerkkausnumeron.

Esitysten aikana käytettävät rooliasut ovat Lamourettesin tunnusmerkki, ja Niittyviita lupaa, että suosituimmat niistä nähdään Kuopiossakin.

– On joitakin, joita ei vain voi jättää pois. Esimerkiksi koulutyttöasut ovat todella suosittuja.

Hän vinkkaa, että Nousussa tullaan näkemään myös esimerkiksi miliisittäriä.

Vaikka esitys on suunnattu pykälän verran enemmän miehille, Niittyviita on huomannut että myös naiset ovat löytäneet vuosien saatossa katsomoon.

– Haluan, että jokainen saa tästä irti jotain, eivät vain miehet. Osittain senkin vuoksi meillä on esimerkiksi sambaa, monipuolistamassa show’ta, Niittyviita kertoo.