Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

”Olen miettinyt, synnyinkö väärälle vuosikymmenelle” – Anna-Claudia Someron levynjulkkareissa tunnelmoidaan nostalgialla

Ohjelmaravintola Maximissa juhlitaan perjantaina 12. toukokuuta levynjulkkareita, kun Anna-Claudia Someron debyyttilevy Muistojen bulevardi ilmestyy. Sekä levyllä että konsertissa kuullaan takavuosien iskelmää ja viihdemusiikkia, esimerkiksi Katson sineen taivaan, Kuningaskobra sekä Muistojen bulevardi.

– Pidän erityisesti 60- ja 70-lukujen iskelmästä ja popista, mitä tälläkin levyllä kuullaan. Olen aina kuunnellut vähän vanhempaa musiikkia, ja olenkin vähän vitsillä miettinyt, että olenko syntynyt väärälle vuosikymmenelle, Somero valaisee tuoreen albumin taustaa.

Hän lupaa illalta glamouria ja kattauksen, josta jokainen löytää jotakin itselleen mieluista. Esiintymässä on Someron lisäksi hänen konserttipianisti-isänsä Jouni Somero. Somerot ovat konsertoineet yhdessä aktiivisesti, mutta julkaistava albumi on syntynyt tyttären ja muusikko Pertti Jalosen yhteistyönä.

– Isä on itse luonnehtinut, että hänen osuutensa levyllä on ollut toimia autokuskina, Somero naurahtaa.

Digitaalisissa palveluissa Muistojen bulevardi julkaistaan perjantaina 19. toukokuuta.