Sinkkumiehen päiväkirja

Kun viime kolumnissa raapustelin sinkkujuttuja, niin tutut kyselivät ihan aiheesta, että onkos tämä turina nyt joku ovela sinkkumiehen senssimainos vai mikä? Vastauskin napsahti kuin apteekin hyllyltä, että totta helvetissä, tyhmiäkö kyselette. Kolumnin jälkeen ei tosin ikkunoista ja ovista ole edelleenkään yhtään naista pyrkinyt väkisin sisään, eikä posteljooninkaan ole tarvinnut selkä vääränä kantaa fanipostia laatikkoon. Yhdet raapimisjäljet ulko-oveen on tosin ilmestyneet, mutta syytän siitäkin naapurin kissaa.

Kilpailu markkinoilla on kovaa. Sen joutui huomaamaan samantein. Tönderit ja muut senssipalstat pursuavat toinen toistaan komiampia alfauroksia allekirjoittaneen tiellä sitä oikeaa etsiessä. Ei auta, vaikka minkälaisen mainostekstin raapustelet ihtestäs tai fotosoppaat parikymmentä vuotta vanhaan luokkakuvaasi Tarzanin tissilihakset. Ruksia vain satelee hurjilla vaatimuksilla liikenteessä olevien naisten selaillessa nettipalstoilla meikäläsen naamavärkkiä. Baariinkaan ei kannata suurin toivein lähteä, sillä viimeistään karaoke-esityksen jälkeen peli on menetetty. On rankkaa olla sinkku, joka suutuspäissään ajeli pallikarvansa vain huomatakseen, että niiden takaisin kasvaminen on yhtä helvettiä sinkkulenkkipoluilla.

Onneksi on Kunnonsali. Tämähän ei siis ole Kunnonsalinkaan mainos, mutta kyllähän punttisali pelastaa. Ei siitä nimittäin sinkkumarkkinoilla ainakaan haittaa ole, jos jaksaa hieman heitellä rautaa seinille ja laittaa läskiä tummumaan. Parisuhde-elämässä sitä kun liian helposti antaa itselleen hieman löysiä ja se kun realisoituu makkaroiden alle piiloon menneitä lihaksia etsiessä, niin paha mielihän siitä auttamatta tulee. Vaan härkää sarvista, ukkoa sanoista ja puntille. Kunhan ei heti viikon jälkeen odota salin hyvin asetelluilta peileiltä liikoja, niin hyvä tulee. Siellä sitä paitsi tapaa muita kohtalon veljiä ja siskoja. Ovatpa jotkut sinkut huhujen mukaan jopa löytäneet toisensa rautojen keskeltä. Siispä salille vai terassille? Teras..

Kirjoittaja on KuPSin puujalka.
Lähetä palautetta: kolumnit@viikkosavo.fi