Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KuPS torstaina historialliseen voittoon

Keskuskentän aavemaisessa ilmapiirissä KuPS nappasi historiansa suurimman voiton.

KuPS joutui torstai-iltana pelaamaan 2. kierroksen euroliigaottelunsa tyhjille katsomoille. Maskivarustuksessa paikalla oli lähinnä toimittajia ja toimitsijoita. Slovakiaan välittyi TV-kuvaa paisti Bratislavan pettymyksestä, KuPSin riemusta, mutta myös Kuopion surkeasta stadion tilanteesta.

Ensi torstaina Kuopioon saapuu Liettuan mestari Suduva. Jälleen Euroopassa ihmetellään, miten Suomen kaltaisessa kehittyneessä maassa ja Kuopion kokoisessa kaupungissa stadionit ovat heikompia kuin Itä-Euroopan pienissä kaupungeissa.

KuPS taistelee tänäkin vuonna jopa Suomen mestaruudesta ja seura kohtaa sunnuntaina RoPSin vieraskentällä. Mikäli KuPS onnistuisi voittamaan vielä Suduvan, pelaisi se seuraavaksi euroliigan lohkovaiheen paikasta. Jo tässä vaiheessa KuPS näyttäisi kahmivan miljoonaluokan tuloeräin hienosta euroseikkailusta, mikä rakentaa talouspohjaa jo seuraavalle kaudelle.