Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vauhdikasta jääkiekkoa valokuvien välityksellä – "Pääsin vihdoin toteuttamaan pitkäaikaisen unelmani jääkiekkokuvauksesta"

Opintojeni työpaikalla oppimisjakson loppupuolella suoritan näyttötyön, jonka osana on erilaisia kuvakokonaisuuksia.

Minua itseäni kiinnostaa urheilukuvaus ja muutenkin urheilu, sekä jääkiekko. Olen jo yläasteelta saakka unelmoinut siitä, että pääsisin valokuvaamaan jääkiekko-otteluun. Tämä unelma toteutui tänä syksynä, kun pääsin näyttötyötäni toteuttamaan jääkiekon parissa.

Aloitin juuri neljännen vuoden opinnot, eli melko monta vuotta siinä meni unelmoidessa, ennen kuin se päivä oikeasti koitti.

Olen pienestä asti pitänyt jääkiekosta ja olen seurannut sitä aktiivisesti jo pidemmän aikaa ja viettänyt itsekin runsaasti aikaa Olvi Areenalla, joten aihe onkin minulle kovin mieluinen ja kuvien ottaminen mielenkiintoisista tilanteista helpottuu, kun on tottunut seuraamaan peliä.

KalPa vei 17. syyskuuta voiton Mikkelin Jukureita vastaan lukemin 3-2, kun Kuopiossa pelattiin kauden ensimmäinen Savon Derby.

Kirjoittaja on Viikkosavossa työssäoppimisjaksoa tekevä valokuvauksen opiskelija Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistosta.