Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KuPSin entisen markkinointijohtaja Jukka Voutilaisen nimi on ilmestynyt yllättäen Savo Volleyn sivustoille – ”Urheiluhan on aina intohimobisnestä, Savo Volleyssa lataus on 100 prosenttia”

Viime keväänä KuPSin myynti- ja markkinointijohtaja Jukka Voutilainen irtisanoi itsensä seurasta reilun 1,5 vuoden jälkeen. Yllättäen Voutilaisen nimi on ilmestynyt Savo Volleyn sivuille. Savossa hän hakee seuralle yrityskumppaneita eli tekee osittain sitä mitä aiemmin KuPSissa.

Voutilainen ei halua palata siihen, miksi hän vaihtoi seurasta toiseen.

Tarkasti ottaen päätoimenaan Voutilainen vastaa bränditoimisto Ahooy Creativen kaupallisesta puolesta, mutta tämän ohessa hoitaa myös Savo Volleyn kumppanuusmyyntiä.

Voutilainen sanoo pystyvänsä samaistumaan Savo Volleyssa seuran arvoihin. Avoimuus, aitous ja arvostus näkyvät seuran arjessa.

Yritykset haluavat samaistua urheiluseuran arvoihin.

– Urheiluhan on aina intohimobisnestä. Savo Volleyssa lataus on 100 prosenttia, mutta silti konflikteja ei oikeastaan pääse syntymään, koska kaikesta kommunikoidaan avoimesti. Seura toimii omavaraisesti vahvan kumppanuusverkoston tukemana. Uskon, että rakkaus ja side Savo Volleyta kohtaan vain vahvistuu, kun kohtaamme haasteita, sanoo Voutilainen.

Haastavia tilanteita myyntimies on nähnyt jo ensimmäisinä työkuukausinaan. Onhan joukkueessa ollut alkukaudesta suuri poissaolojen suma.

– Kun pelimiehet alkoivat loppua, toisen valmentajan Petteri Penttisen oli pakko hypätä passarin tontille. Työnteon kulttuurista kertoo myös se, että Savon karavaani rakentaa näyttävät olosuhteet kotipeleilleen ympäri Pohjois-Savoa 9 eri paikkakunnalla. Talkoolaiset mahdollistavat tämän ja he ovatkin seuramme suurimpia sankareita.

Seuran arvoilla ja maineella on monesti jopa suurempi merkitys yritysyhteistyölle kuin mitaleilla ja menestyksellä. Savon sivuilla arvoja on määritelty näin: toimimme avoimesti, arvostamme toisiamme ja otamme vastuun.

– Yritykset haluavat samaistua urheiluseuran arvoihin. Totta kai mekin samalla haluamme jatkossa sen finaalisarjan 7. pelin kääntyvän meille. Menestyksen metsästys ei voi tapahtua ehdoin tahdoin. Tästä olemme saaneet kiitosta kumppanuusneuvotteluissamme.

Seuran johtohenkilöt toiminnanjohtaja Antti ”Silli” Siltala ja taustayhtiö Ilo Kasvaa Savossa Oy:n toimitusjohtaja Timo ”Timppa” Perälä saavat Voutilaiselta suitsutusta.

– Silli on mahtava persoona. Kova urheilijatausta näkyy päämäärätietoisuudessa mutta samalla miehen sydän on kultaa. Timppaan on ollut myös ilo tutustua. Hän on seurahenkemme ruumiillistuma, uskomaton tietopankki ja osaaminen yhdistyvät hienossa miehessä.

Voutilainen korostaa urheiluseurojen merkitystä ihmisten mielialoihin, kun samaan aikaan huolta herättää Euroopassa käytävä sota ja kallistuvat arjen tarpeet.