Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KuPS on kovempi kuin etelän media väittää – Viime hetken vahvistukset ja Urho Nissilä nostavat keltamustat jälleen HJK:n ykköshaastajaksi

Veikkausliigakausi 2023 käynnistyy keskiviikkona 5. huhtikuuta, jolloin KuPS kohtaa Väre Areenalla Turun Interin. Veikkausliigan perinteinen avaustilaisuus järjestettiin tiistaina 28. maaliskuuta Helsingissä Sanomatalolla.

Paikalla olivat kaikkien seurojen päävalmentajat, kapteenit tai varakapteenit ja yksi kunkin seuran juniori kommentoimassa omaa liigajoukkuettaan.

KuPSia edusti päävalmentaja Pasi Tuutti, joukkueen varakapteeni Anton Popovitch ja juniori Leevi Luukkonen.

Aiomme toistaa samantyylisen menestystarinan kuin KuPSilla on tapana ollut viime aikoina.

KuPSilla oli vaikeuksia käynnistää kautta ja siksi Veikkaus-TV ja Urheilulehti ennakoivat keltamustia sijoille 3.–4.

Urho Nissillä ja viime hetkien nimekkäät vahvistukset toppari Ibrahim Cissé ja hyökkääjä Matar Dieye muuttavat voimatasopainoa ja nostavat KuPSin jälleen HJK:n ykköshaastajaksi.

Pasi Tuutti sanoo, että joukkue on parhaimmillaan vasta muutaman viikon jälkeen, kun uudet miehet ovat paremmin tutustuneet joukkueeseen.

Näyttää siltä, että jos KuPS selviää kunnialla ensimmäisistä kierroksista, joukkue jatkaa siitä, mihin fanit ovat viime vuosina tottuneet.

– Aiomme toistaa samantyylisen menestystarinan kuin KuPSilla on tapana ollut viime aikoina, sanoo Tuutti.