Urosten uros

Oletteko seuranneet töllöstä tosi-tv-sarjaa nimeltään Sisarvaimot? Kyseessähän on siis se hassun hauska sarja, jossa oman elämänsä pelimies pyörittää neljän vaimon haaremia. Luit oikein. Ukolla on siis vaimo melkein jokaiselle arkipäivälle, eikä sekään tunnu riittävän. Yllättävää kyllä, neljästä vaimosta kuulemma koituu jonkin verran päänvaivaa ja ongelmia, jotka urosten uros on tietenkin päätellyt ratkaisevansa hankkimalla rykmenttiin vielä yhden morsmaikun lisää.

Eli ei muuta kuin perhekokous koolle ja aloite ilmoille, että nyt olisi taloon tulossa vielä yksi sydänkäpynen sänkyä jakamaan. Toiveena semmottinen nuori ja timmi tirpunen, koska entiset ovat päästäneet ihtensä hieman liian rentoon kuntoon. Vähemmän yllättävää oli, että perhekokouksesta marssi ulos neljä hameväen edustajaa ovet paukkuen. Aloite ei kait saanut uroon toivomaa vastaanottoa?

No löytyy näitä sankareita tosin ihan tästä läheltä omasta lähipiiristäkin. Tuttu uros pyörittää nimittäin myös neljän kullannupun vastaavaa haaremia, mutta jenkkiläisestä kohtalontoveristaan poiketen härmän uros ei perhekokouksia järjestele, saatikka sen koommin kysele, että mahtuisiko sänkyyn muutama naaras lisää.

Itse voin vain kateellisena seurata vierestä pelurin touhuja, kun välillä kainaloon tarttuu kaupungilta parikin kauniimman sukupuolen edustajaa mukaan. Parhaimmillaan olen laskenut uroon pyörittävän kerrallaan kuuden kaunottaren arkea naama peruslukemilla.

Pokka pitää ja katras pysyy herran nuhteessa muutamalla topakalla murahduksella. Huoliakin tosin on. Kun kimpussa olevia kiimaisia neitoja ei pystynyt enää laskemaan yhden käden sormilla, niin pallithan siinä lähti. Ihan tosi juttu. Naps vaan ja rypäleet veks. Ihan näin koville ei Utahissa asuva jenkkilän pelimies vaimojensa kanssa varmastikaan joudu, mutta härmän uros onkin iso belgianpaimenkoira eikä pidä jenkkilän ukkoa juuri minään. Kovasti vain ihmettelee, miten jo neljällä naaraalla voi saada oman tv-sarjan. Soidinmenot takas töllöön ja sassiin.

Kirjoittaja on KuPSin puujalka.