Uusi hyvinvointitapahtuma Kuopiossa lauantaina

Elämänvoimaa-tapahtumassa on useita työpajoja, joista yksi on Kaisa Kuurneen ja Katja Frangen vetämä Kesyttämättömän kutsu. Naisille suunnatussa kahden tunnin workshopissa etsitään tietä vaistonvaraiseen olemukseen ja voimaan, joka elää yhteydessä syklisen luonnon ja toisten kanssa.

Elämänvoimaa-tapahtumassa etsitään hyvinvointia muun muassa luonnosta, ravinnosta ja liikkeestä.

Kuopion ensimmäinen Elämänvoimaa-hyvinvointitapahtuma järjestetään lauantaina 9.9. kello 10–16 Kuopion steinerkoululla. Tapahtuman teemana on hyvinvointi monissa eri muodoissaan. Aiheina on muun muassa elämänvoimaa luonnosta, ravinnosta, liikkeestä, läsnäolosta, hoidoista ja yhdessäolosta. Päivän ohjelmassa on lukuisia luentoja, työpajoja, näytteilleasettajia, hoitoja ja kahvio.

Useita luennoitsijoita

Tapahtumassa luennoivat muun muassa Jussi Kolehmainen eli Pushan Ishaya, Katja Frange, Olli Posti ja Leena Markkanen. Luennoilla kuullaan asiaa muun muassa ascensio-meditaatiosta, elämisestä intuitiolla, erityisherkkyydestä ja rikkaammasta syömisestä.

Työpajoissa etsitään muun muassa sisäistä villinaista ja myötätuntoa ja rakkautta itseä kohtaan.

OM-mantran laulua

Päivän aikana järjestetään myös tunnin mittainen, kaikille avoin ryhmäharjoitus joka käyttää OM:in muuntavaa voimaa aktivoimaan itseparantamisen potentiaalin osallistujissa. Tapahtuman päättää kaakaoseremonia.

Tapahtuman järjestävät Paula Karjalainen ja Kirsi Laitinen. Karjalainen on graafisen alan yrittäjä, joka on ollut pitkään kiinnostunut itsensä kehittämisestä ja hyvinvoinnista, niin henkisestä kuin fyysisestä. Laitinen toimii viidettä vuotta jooganopettajana yrityksessään ja tarjoaa ohjausta ja koulutusta laajasti joogan, meditaation ja hyvinvoinnin parissa.

 

Elämänvoimaa-hyvinvointitapahtuma Kuopion steinerkoululla la 9.9. klo 10-16.

Korjaus 6.9.2017 klo 7.55: Korjattu tekstiin tapahtuman päättymisajankohdaksi kello 16. Alkuperäisessä, printtilehteen päätyneessä lehtiartikkelissa oli merkitty vahingossa väärin päättymisajankohdaksi kello 19.