Viikkosavo ja Kaupunkilehti muuttavat Suokadulle

Muuttojen yhteydessä tulee usein tehtyä hauskoja aikamatkoja historiaan. Avainasiakaspäällikkö Marjo Ruokolainen ja myyntineuvottelija Katja Juppi löysivät pakkauspuuhien yhteydessä Viikkosavon arkistoista hauskoja Vappu Ankka -lehtiä.

Toimisto palvelee seuraavan kerran vapun jälkeen tiistaina.

Viikkosavon ja sisarlehti Kuopion Kaupunkilehden toimistot muuttavat perjantaina Suokadulle, lähemmäs keskustaa. Uusi osoite on Suokatu 36 c.

Osalle Kaupunkilehden vanhoista työntekijöistä tila on tuttu paikka, sillä sama tila oli Kaupunkilehden toimistona vuoteen 2013.

– Muuton ajankohta on hauska sattuma, sillä tasan 10 vuotta sitten, keväällä 2007 Kaupunkilehden toimisto muutti Haapaniemenkadulta juuri samoihin tiloihin Suokadulle. Nyt muutamme samoihin tiloihin toistamiseen, päätoimittaja Aija Pirinen sanoo.

Suokadun tiloissa on viime vuodet toiminut Radio Kuopio. Radio muutti hiljakkoin uusiin tiloihin kauppapaikka Hermaniin.

Viikkosavo ja Kuopion Kaupunkilehti ovat historiansa aikana toimineet useissa eri osoitteissa Kuopion keskustassa.

Viikkosavon toimisto on sijainnut muun muassa Kauppakadulla ja Kirjastokadulla. Kaupunkilehden ensimmäinen toimisto sijaitsi puolestaan nykyisen Kauppakadun Fressin paikalla. Sieltä lehti muutti Haapaniemenkadulle ja sieltä jälleen Suokadulle.

Muuton vuoksi Viikkosavon ja Kaupunkilehden toimisto on kiinni perjantaina ja palvelee uudessa osoitteessa vapun jälkeen tiistaina.