Viikkosavo ja Kuopion Kaupunkilehti avasivat vaalisivuston – ehdokkaiden mielipidekirjoitukset keskitetään verkkoon

Viikkosavo ja Kuopion Kaupunkilehto julkaisevat kansanedustajaehdokkaiden mielipidekirjoituksia verkossa.

Viikkosavo ja sisarlehti Kuopion Kaupunkilehti ovat avanneet Viikkosavon verkkosivuille Vaalit 2019 -sivuston. Sivustolla julkaistaan kevään 2019 Savo-Karjalan vaalipiirin kansanedustajaehdokkaiden mielipidekirjoituksia. Sieltä äänestäjät voivat käydä kootusti tutustumassa ehdokkaiden kannanottoihin.

Ehdokkaat voivat käydä kirjoittamassa mielipidekirjoituksia sivustolta löytyvällä lomakkeella. Lomake tulee heti lähettämisen jälkeen toimituksen tarkistettavaksi. Tarkistuksen jälkeen toimitus julkaisee asialliset tekstit sivustolla.

Toimitus muistuttaa, että sivustolla julkaistaan vain mielipidekirjoituksia ja kannanottoja. Sivusto ei siis ole tarkoitettu ehdokkaiden esittelyyn tai markkinointiin.
– Printtilehtiemme mielipidepalstoilla juttutilat ovat rajalliset. Sen vuoksi julkaisemme printtilehtien mielipidepalstoilla pääosin muiden kuin ehdokkaiden kirjoituksia ja ehdokkaiden kirjoitukset keskitetään verkkoon. Näin olemme tasapuolisia ehdokkaita kohtaan. Lehdessä saatetaan julkaista myös ehdokkaiden kirjoituksia, mikäli niissä otetaan kantaa lehdissämme julkaistuihin juttuihin, päätoimittaja Aija Pirinen kertoo.

Tutustu uuteen vaalisivustoon TÄÄLTÄ